Parenclub Wilpenhof

Alle BSDM activiteiten zijn onder voorbehoud van de op dat moment geldende maatregelen!

De Wilpenhof is zéér BDSM vriendelijk.

We hebben een aantal speeltoestellen door de gehele club staan en boven is er een speciale ruimte ingericht met een mooi kruis en diverse punten om iemand stevig aan vast te kunnen zetten. Buiten vind je een ware BDSM speeltuin. Alle speeltoestellen kunnen gebruikt worden voor eigen risico, sommige alleen onder toezicht.
Het kleine persoonlijke speelmateriaal dien je, zoals gebruikelijk, zelf mee te nemen.


De Wilpenhof heeft een mooie tuin waardoor je met mooi weer heerlijk buiten kunt spelen. In de ruimte rondom de bar mag ook gespeeld worden, Hiervoor zijn een aantal ophangpunten aangebracht.

BDSM minded mensen zijn altijd welkom, maar er zijn drie thema dagen per maand wanneer de gehele club BDSM en/of kink uitademt.

Schema:
1e zondag van de maand 15:00 - 22:00 uur
3e zaterdag van de maand 19:00 - 01:00 uur
4e vrijdag van de maand 13:00 - 01:00 uur

 

Er worden regelmatig demonstraties en/of workshops georganiseerd op deze dagen. Op de gehele zaterdag & zondag en de overige dagen vanaf ongeveer 18 uur zijn er ervaren coördinatoren als gastheer of gastvrouw aanwezig. 
Ben je onervaren of gewoon nieuwsgierig naar BDSM? De coördinatoren maken je wegwijs en leiden je rond om kennis te maken met BDSM. Je kunt met al je vragen over BDSM bij ze terecht.

Coördinatoren:

Anne
Morada

  

 

BDSM Party agenda

 

Van 13:00 uur tot 01:00 uur kunnen ervaren en onervaren, nieuwsgierige mensen hier terecht om te spelen of om gewoon gezellig met andere kinksters bij elkaar te komen.

 

Er zijn verschillende ruimtes aanwezig, inclusief de vernieuwde tuin waar je bij mooi weer heerlijk buiten kunt spelen. 

In de ruimte waar de bar staat mag ook worden gespeeld. Vanaf ongeveer18:00 uur zijn er ervaren hosts aanwezig die je vragen over BDSM kunnen beantwoorden. 

 

Van 15:00 uur tot 22:00 uur kunnen ervaren en onervaren, nieuwsgierige mensen hier terecht om te spelen of om gewoon gezellig met andere kinksters bij elkaar te komen.
Ben je voor het eerste keer in de club, kun je door een van de coördinatoren worden rondgeleid. Zij zijn vanaf 15:00 uur aanwezig. 

Er zijn verschillende ruimtes aanwezig, inclusief de vernieuwde tuin waar je bij mooi weer heerlijk buiten kunt spelen. In de ruimte waar de bar staat mag ook 

In de mix van bdsm-swingen-kinksters-fetishisten. Iedereen welkom, Just dress up and have fun!

Onder het genot van een drankje en een hapje genieten van elkaar, jouw Fetish, BDSM, swingen of een combinatie van deze! Iedereen is welkom om je kinky randje te ontdekken en of uit te breiden. Ben je nieuwschierig? Alleen je vragen stellen en komen kijken kan natuurlijk ook. Laagdrempeligheid is belangrijk, zo ook het in zijn waarde laten van ieder zijn kink. Alle ruimte om te spelen, wat je spel ook is.

Zien we jullie de derde zaterdag van de maand? Van 19:00 tot 01:00 zijn er ervaren hosts aanwezig die je vragen over BDSM kunnen beantwoorden. 

 

 

Fotobeleid

In de gehele club is het niet toegestaan om foto's te maken. Mobiele telefoons moeten ook altijd in het kluisje liggen.  Maar zou je toch graag eens foto's willen hebben van jouw spel? Of later terug kunnen kijken naar de foto's van één van de gehouden demo's of workshop?

Op bijna alle BDSM dagen in de Wilpenhof is er een fotograaf aanwezig. Spreek gerust één van de coördinatoren aan als je graag foto's zou willen ontvangen.

Als er foto's van je gemaakt zijn kun je onder vermelding van de datum en wat informatie over de omstandigheden mailen naar fotograaf@wilpenhof.nl. Dan krijg je jouw foto's toegezonden.