Parenclub Wilpenhof

De Wilpenhof is zéér BDSM vriendelijk.

We hebben een aantal speeltoestellen door de gehele club staan en boven is er een speciale ruimte  ingericht met een mooi kruis en diverse punten om iemand stevig aan vast te kunnen zetten. Het kleine persoonlijke speelmateriaal dien je, zoals gebruikelijk, zelf mee te nemen.
De Wilpenhof heeft een mooie tuin waardoor je met mooi weer heerlijk buiten kunt spelen. In de ruimte rondom de bar mag ook gespeeld worden, Hiervoor zijn een aantal ophangpunten aangebracht.

BDSM minded mensen zijn altijd welkom, maar er zijn vier thema dagen per maand wanneer de gehele club BDSM uitademt.

Schema:
1e zondag van de maand 15:00 - 22:00 uur
2e woensdag van de maand 13:00 - 01:00 uur 
3e vrijdag van de maand 13:00 - 01:00 uur
4e vrijdag van de maand 13:00 - 01:00 uur

 

Er worden regelmatig demonstraties en/of workshops georganiseerd op deze dagen. Op de gehele zondag en de overige dagen vanaf ongeveer 17/18 uur zijn er ervaren coördinatoren als gastheer of gastvrouw aanwezig. 
Ben je onervaren of gewoon nieuwsgierig naar BDSM? De coördinatoren maken je wegwijs en leiden je rond om kennis te maken met BDSM. Je kunt met al je vragen over BDSM bij ze terecht.

 

Coördinatoren:
Panoramix

Yorja

Anne

Morada

Max-ine

Curious_ikke 

29-09-2020 Update i.v.m. nieuwe Corona maatregelen

Wegens de aanscherping van de corona maatregelen worden tot nader order alle kinky feestjes gecanceld in de Wilpenhof.

Zodra de omstandigheden het weer toelaten wordt er een nieuwe agenda gemaakt.

Wij hopen op jullie begrip en hopen jullie snel weer te zien in de Wilpenhof.

Fotobeleid

In de gehele club is het niet toegestaan om foto's te maken. Mobiele telefoons moeten ook altijd in het kluisje liggen.  Maar zou je toch graag eens foto's willen hebben van jouw spel? Of later terug kunnen kijken naar de foto's van één van de gehouden demo's of workshop?

Op bijna alle BDSM dagen in de Wilpenhof is er een fotograaf aanwezig. Spreek gerust één van de coördinatoren aan als je graag foto's zou willen ontvangen.

Als er foto's van je gemaakt zijn kun je onder vermelding van de datum en wat informatie over de omstandigheden mailen naar fotograaf@wilpenhof.nl. Dan krijg je jouw foto's toegezonden. 

Loki and Oxi

Dear visitor, We are Loki and Oxi, a Dutch couple living in Belgium. We’re living our lifestyle 24/7 and are always exploring new ways to interact with people and talk about the lifestyle of BDSM, fetishism, kink and swinging. If you’re looking for people to do a demo/show or workshop, you can always contact us.

Archief themadagen

24-07-'20 - Nietjes en hechten door Zuster Lillith

02-08-'20  - bondage voor beginners door PeterPeculiar

28-08-'20 - CBT door MrsNoir.