Parenclub Wilpenhof

In verband met de Corona-pandemie zijn alle BSDM activiteiten onder voorbehoud van de op dat moment geldende maatregelen!

De Wilpenhof is zéér BDSM vriendelijk.

We hebben een aantal speeltoestellen door de gehele club staan en boven is er een speciale ruimte ingericht met een mooi kruis en diverse punten om iemand stevig aan vast te kunnen zetten. Buiten vind je een ware BDSM speeltuin. Alle speeltoestellen kunnen gebruikt worden voor eigen risico, sommige alleen onder toezicht.
Het kleine persoonlijke speelmateriaal dien je, zoals gebruikelijk, zelf mee te nemen.


De Wilpenhof heeft een mooie tuin waardoor je met mooi weer heerlijk buiten kunt spelen. In de ruimte rondom de bar mag ook gespeeld worden, Hiervoor zijn een aantal ophangpunten aangebracht.

BDSM minded mensen zijn altijd welkom, maar er zijn vijf thema dagen per maand wanneer de gehele club BDSM en/of kink uitademt.

Schema:
1e zondag van de maand 15:00 - 22:00 uur
3e zaterdag van de maand 19:00 - 01:00 uur
4e vrijdag van de maand 13:00 - 01:00 uur

Er worden regelmatig demonstraties en/of workshops georganiseerd op deze dagen. Op de gehele zaterdag & zondag en de overige dagen vanaf ongeveer 17/18 uur zijn er ervaren coördinatoren als gastheer of gastvrouw aanwezig. 
Ben je onervaren of gewoon nieuwsgierig naar BDSM? De coördinatoren maken je wegwijs en leiden je rond om kennis te maken met BDSM. Je kunt met al je vragen over BDSM bij ze terecht.

Coördinatoren:
(1e zondag, 3e zaterdag, 4e vrijdag)

Anne
Curious_ikke
Max-ine
Morada

  

 

BDSM Party agenda

Woensdag 14 juli Kinky Wednesday!

Thema avond; bring your own toys.

Neem vandaag jouw favoriete BDSM speeltjes mee. Wat is jouw favoriete speelgoed? Hoe voelt het om te hanteren? Wat is de impact?

Misschien zijn zweepjes of andere tools wel helemaal nieuw voor jou en heb je het altijd al eens willen voelen of jouw vragen kunnen stellen. 

Deze avond mag je zelf wat vertellen over jouw favoriete tools. Of kun je al jouw vragen stellen. En misschien willen mensen wel eens voelen of ervaren. Deel jouw kennis, maak kennis met ander speelgoed dan wat je zelf kent en leer van en met elkaar. 

Bedoeling is een interactieve avond waarin we gezamenlijk op ontdekkingsreis gaan in de wereld van het BDSM speelgoed. 

Van 13:00 uur tot 01:00 uur kunnen ervaren en onervaren, nieuwsgierige mensen hier terecht om te spelen of om gewoon gezellig met andere kinksters bij elkaar te komen.
Ben je voor het eerste keer in de club, kun je door een van de coördinatoren worden rondgeleid. Vanaf 18.00 uur zullen onze coördinatoren aanwezig zijn.

Er zijn verschillende ruimtes aanwezig, inclusief de vernieuwde tuin waar je bij mooi weer heerlijk buiten kunt spelen.
In de ruimte waar de bar staat mag ook worden gespeeld.

 

Zaterdag 17 juli Kinky Party!

In de mix van bdsm-swingen-kinksters-fetishisten. Iedereen welkom, Just dress up and have fun!

Onder het genot van een drankje en een hapje genieten van elkaar, jouw Fetish, BDSM, swingen of een combinatie van deze! Iedereen is welkom om je kinky randje te ontdekken en of uit te breiden. Ben je nieuwschierig? Alleen je vragen stellen en komen kijken kan natuurlijk ook. Laagdrempeligheid is belangrijk, zo ook het in zijn waarde laten van ieder zijn kink. Alle ruimte om te spelen, wat je spel ook is.

Zien we jullie de derde zaterdag van de maand?

Groetjes van jullie hosts van deze avond,
Loki & Oxi

 

Vrijdag 23 juli Kinky Friday!

Van 13:00 uur tot 01:00 uur kunnen ervaren en onervaren, nieuwsgierige mensen hier terecht om te spelen of om gewoon gezellig met andere kinksters bij elkaar te komen.
Ben je voor het eerste keer in de club, kun je door een van de coördinatoren worden rondgeleid. Vanaf 18 uur zoo ongeveer zijn deze aanwezig.

Er zijn verschillende ruimtes aanwezig, inclusief de vernieuwde tuin waar je bij mooi weer heerlijk buiten kunt spelen.
In de ruimte waar de bar staat mag ook worden gespeeld.

 

Zondag 1 augustus Kinky Sunday!

Deze Kinky Sunday belooft het er heet aan toe te gaan. Mr_Loki_en_oxi verzorgen deze dag een demo fireplay. 

Uiteraard worden de nodige veiligheidsmaatregelen in acht genomen, maar als je altijd al eens hebt willen zien hoe het spreekwoord "spelen met vuur" tot leven komt dan is dit je kans! En een enkele held of heldin mag het ook eens ervaren.

Van 15:00 uur tot 22:00 uur kunnen ervaren en onervaren, nieuwsgierige mensen hier terecht om te spelen of om gewoon gezellig met andere kinksters bij elkaar te komen.
Ben je voor het eerste keer in de club, kun je door een van de coördinatoren worden rondgeleid. 

Er zijn verschillende ruimtes aanwezig, inclusief de vernieuwde tuin waar je bij mooi weer heerlijk buiten kunt spelen. In de ruimte waar de bar staat mag ook worden gespeeld.

 

Fotobeleid

In de gehele club is het niet toegestaan om foto's te maken. Mobiele telefoons moeten ook altijd in het kluisje liggen.  Maar zou je toch graag eens foto's willen hebben van jouw spel? Of later terug kunnen kijken naar de foto's van één van de gehouden demo's of workshop?

Op bijna alle BDSM dagen in de Wilpenhof is er een fotograaf aanwezig. Spreek gerust één van de coördinatoren aan als je graag foto's zou willen ontvangen.

Als er foto's van je gemaakt zijn kun je onder vermelding van de datum en wat informatie over de omstandigheden mailen naar fotograaf@wilpenhof.nl. Dan krijg je jouw foto's toegezonden. 

Loki and Oxi

Dear visitor, We are Loki and Oxi, a Dutch couple living in Belgium. We’re living our lifestyle 24/7 and are always exploring new ways to interact with people and talk about the lifestyle of BDSM, fetishism, kink and swinging. If you’re looking for people to do a demo/show or workshop, you can always contact us.

Archief themadagen

24-07-'20 - Nietjes en hechten door Zuster Lillith

02-08-'20  - bondage voor beginners door PeterPeculiar

28-08-'20 - CBT door MrsNoir.

02-06-'21 - Basis bondage knopen door PeterPeculiar