Parenclub Wilpenhof

In verband met de Corona-pandemie zijn alle BSDM activiteiten onder voorbehoud van de op dat moment geldende maatregelen!

De Wilpenhof is zéér BDSM vriendelijk.

We hebben een aantal speeltoestellen door de gehele club staan en boven is er een speciale ruimte ingericht met een mooi kruis en diverse punten om iemand stevig aan vast te kunnen zetten. Buiten vind je een ware BDSM speeltuin. Alle speeltoestellen kunnen gebruikt worden voor eigen risico, sommige alleen onder toezicht.
Het kleine persoonlijke speelmateriaal dien je, zoals gebruikelijk, zelf mee te nemen.


De Wilpenhof heeft een mooie tuin waardoor je met mooi weer heerlijk buiten kunt spelen. In de ruimte rondom de bar mag ook gespeeld worden, Hiervoor zijn een aantal ophangpunten aangebracht.

BDSM minded mensen zijn altijd welkom, maar er zijn vijf thema dagen per maand wanneer de gehele club BDSM en/of kink uitademt.

Schema:
1e zondag van de maand 15:00 - 22:00 uur
2e woensdag van de maand 13:00 - 01:00 uur 
3e zaterdag van de maand 19:00 - 01:00 uur
4e vrijdag van de maand 13:00 - 01:00 uur
5e zaterdag van de maand 19:00 - 01:00 uur

Er worden regelmatig demonstraties en/of workshops georganiseerd op deze dagen. Op de gehele zaterdag & zondag en de overige dagen vanaf ongeveer 17/18 uur zijn er ervaren coördinatoren als gastheer of gastvrouw aanwezig. 
Ben je onervaren of gewoon nieuwsgierig naar BDSM? De coördinatoren maken je wegwijs en leiden je rond om kennis te maken met BDSM. Je kunt met al je vragen over BDSM bij ze terecht.

Coördinatoren:
(1e zondag, 2e woensdag, 4e vrijdag)

Anne
Curious_ikke
Master Luminos
Max-ine
Morada
Panoramix
Yorja

 

Coördinatoren:
(3e en 5e zaterdag)

Mr Loki en Oxi

 

BDSM Party agenda

Zaterdag 19 juni Kinky Party!

In de mix van bdsm-swingen-kinksters-fetishisten. Iedereen welkom, Just dress up and have fun!

Alle ruimte om te spelen, wat je spel ook is. Kijken, bekeken worden, vragen stellen die je altijd al hebt willen stellen en natuurlijk genieten van een hapje en een drankje en het ontmoeten van elkaar.

Hopelijk zien we jullie de derde zaterdag van de maand.

Groetjes van jullie hosts van deze avond,
Loki & Oxi

 

Vrijdag 25 juni Kinky Friday!

Van 13:00 uur tot 01:00 uur kunnen ervaren en onervaren, nieuwsgierige mensen hier terecht om te spelen of om gewoon gezellig met andere kinksters bij elkaar te komen.
Ben je voor het eerste keer in de club, kun je door een van de coördinatoren worden rondgeleid. 

Er zijn verschillende ruimtes aanwezig, inclusief de vernieuwde tuin waar je bij mooi weer heerlijk buiten kunt spelen.
In de ruimte waar de bar staat mag ook worden gespeeld.

 

Zondag 4 juli Kinky Sunday!

Van 13:00 uur tot 22:00 uur kunnen ervaren en onervaren, nieuwsgierige mensen hier terecht om te spelen of om gewoon gezellig met andere kinksters bij elkaar te komen.
Ben je voor het eerste keer in de club, kun je door een van de coördinatoren worden rondgeleid. 

Er zijn verschillende ruimtes aanwezig, inclusief de vernieuwde tuin waar je bij mooi weer heerlijk buiten kunt spelen. In de ruimte waar de bar staat mag ook worden gespeeld.

Een fotograaf zal aanwezig zijn (uitsluitend voor wie foto's van het eigen spel wil hebben). Vraag gerust aan een van de coördinatoren als U foto's wilt laten maken. Deze foto’s worden alleen naar de betrokkenen toegestuurd, alle anderen die ongewild op de foto staan, worden onherkenbaar gemaakt.

 

Woensdag 14 juli Kinky Wednesday!

Van 13:00 uur tot 01:00 uur kunnen ervaren en onervaren, nieuwsgierige mensen hier terecht om te spelen of om gewoon gezellig met andere kinksters bij elkaar te komen.
Ben je voor het eerste keer in de club, kun je door een van de coördinatoren worden rondgeleid. Vanaf 18.00 uur zullen onze coördinatoren aanwezig zijn.

Er zijn verschillende ruimtes aanwezig, inclusief de vernieuwde tuin waar je bij mooi weer heerlijk buiten kunt spelen.
In de ruimte waar de bar staat mag ook worden gespeeld.

Fotobeleid

In de gehele club is het niet toegestaan om foto's te maken. Mobiele telefoons moeten ook altijd in het kluisje liggen.  Maar zou je toch graag eens foto's willen hebben van jouw spel? Of later terug kunnen kijken naar de foto's van één van de gehouden demo's of workshop?

Op bijna alle BDSM dagen in de Wilpenhof is er een fotograaf aanwezig. Spreek gerust één van de coördinatoren aan als je graag foto's zou willen ontvangen.

Als er foto's van je gemaakt zijn kun je onder vermelding van de datum en wat informatie over de omstandigheden mailen naar fotograaf@wilpenhof.nl. Dan krijg je jouw foto's toegezonden. 

Loki and Oxi

Dear visitor, We are Loki and Oxi, a Dutch couple living in Belgium. We’re living our lifestyle 24/7 and are always exploring new ways to interact with people and talk about the lifestyle of BDSM, fetishism, kink and swinging. If you’re looking for people to do a demo/show or workshop, you can always contact us.

Archief themadagen

24-07-'20 - Nietjes en hechten door Zuster Lillith

02-08-'20  - bondage voor beginners door PeterPeculiar

28-08-'20 - CBT door MrsNoir.